Re:Re: Korte grapjes / mopjes (humor)

Forum Wij-Wel-Weten! Moppen, humor, filmpjes, plaatjes Korte moppen, humor en grapjes Re:Re: Korte grapjes / mopjes (humor)

#27065
dierenvriend36
    • Offline
      • Berichen:3729
      • ★★★★★
      • Expert

    Zitten een haas, een olifant en een grote dikke beer in het bos. Ze hebben alle drie een oproep gekregen voor de keuring van de militaire dienst. Geen van drieën hebben ze zin om in dienst te gaan en verzinnen iets om er onderuit te komen. De haas moet als eerste. De beer zegt, als we je oren er nou afhalen, wordt je zeker afgekeurd, want een haas zonder oren is geen haas. De haas komt terug en ja hoor, afgekeurd want een haas zonder oren is geen haas en hoeft niet in dienst.

    Als tweede is de olifant. Ze besluiten z’n slurf eraf te halen want een olifant zonder slurf is geen olifant. Zo gezegd zo gedaan. De olifant komt terug en ja hoor afgekeurd want een olifant zonder slurf is geen olifant. Als laatste is de beer aan de beurt. De haas zegt, als we nou al je tanden uit je smoel slaan is het zeker goed want een beer zonder tanden is geen beer. zo gezegd zo gedaan en de beer komt terug van de keuring. De haas en de olifant in afwachting van de uitslag, en??? Afgekeurd. ik was te zwaar!!! :mrgreen: