Re:Re: Bij wie werkt homeopathie?

Forum Vragen en antwoorden Gezondheid, lichaam Bij wie werkt homeopathie? Re:Re: Bij wie werkt homeopathie?

#14530
Rich
  • Offline
   • Berichen:1
   • Beginner

  homeopathie werkt als geen ander op sommige aandoeningen mits het juist wordt toegepast. Ik bedoel…het staat of valt met de persoon die het doet en kan bijv. door iemand die met een biotenser werkt goed gediagnosteerd worden en daarnaast getest of bepaalde aandoeningen uit het lichaam zijn.
  (Ik moet hier overigens bij zeggen dat ik niet weet of Fibromyalgie aan te pakken is, daar dit geen ”konkrete duidelijke aandoening” is, maar een verzamelnaam is van wat men wel ”weke-delen-reuma” noemt in de volksmond met dit soort symptomen, waarvan de konkrete ziekte-verwekker(s) mij niet bekend zijn).

  Het mooie hiermee is dat men dus ook kan testen of de ziekte-verwekker uit het lichaam is, zowel op lichamelijk niveau (stoffelijk) alswel energetisch niveau (‘onstoffelijk’/aura). Onderschat ook het laatste niet, het is geen ”gezweef”.

  In feite is het in basis simpel gezegd; de verwekker (bacterie, virus, schimmel, antistof etc) heeft een frequentie en door deze verwekker bv door korrels met zijn eigen (gelijke) frequentie te konfronteren kan je de verwekker elimineren.

  Op deze wijze werkt dus ook de kleuren-resonantie-therapie, maar dan niet met korrels maar met bordurzijde draadjes van een bep. volume en een specifieke kleur (=trilling).
  Rich