Re:Re: De euro leuker kunne we hem niet maken

Forum Vragen en antwoorden Overige / diversen vragen De euro leuker kunne we hem niet maken Re:Re: De euro leuker kunne we hem niet maken

#14142
Carcelia
  • Offline
   • Berichen:19
   • ★★
   • Gevorderd

  Hallo Ben,

  Dat ik ja zeg op de pol over het redden met de euro. Nou, maar net. We gaan niet over de kop maar om nou te zeggen. We gaan lekker op vacantie dit jaar? Nou waag het te betwijfelen. Boeken hoeven we zowiezo niet, want eerst maar zien of ze wat overhouden ervoor.
  Voor de rest gaat het als je inderdaad op de kleintjes let en omrekend, want dan koop je de helft niet. En als je wel iets perse wilt hebben, dan doe je net of het guldens zijn haha
  Ik zou het dolgraag terugdraaien, zoals het WAS niet nu alleen de gulden terugkrijgen met de huidige prijzen want dan verhongeren we allemaal.
  Er zijn online uitgevers waar je zelf uit kunt maken hoeveel exemplaren je van iets wilt hebben. Ben de naam even kwijt, maar denk dat dat met Googlen wel boven water komt. Misschien op de site van Genoeg? Mijn lijfblad dus. Als ik geen vrekkenhartje had, was ik allang over de kop gegaan.

  M vr gr.
  Carla