Re:Re: waarom durf ik niet te beginnen??

Forum Vragen en antwoorden Antiek, kunst, sieraden waarom durf ik niet te beginnen?? Re:Re: waarom durf ik niet te beginnen??

#14116
Carcelia
  • Offline
   • Berichen:19
   • ★★
   • Gevorderd

  Hoi Ellen,

  Bedankt voor je flitesende reactie, had er geen meer verwacht nog, zo savonds laat. Dacht begrepen te hebben dat de site vandaag tot stand gekomen is?

  Overtreffen hoef ik ze zeker niet, zal al blij zijn als ik in de buurt van evenaren kom. Van mn vader zal niet meevallen. Die kan zo realistisch schilderen, dat als je naar zn schilderij van een booreiland kijkt, het lijkt of je door het raam naar buiten kijkt. Dat deed de foto waarschijnlijk inderdaad, dus…
  Mijn zus schildert vanuit dr verbeelding, neemt een onderwerp en schildert ernaar. Ook heel knap maar stuk minder gedetailleerd als mn vader, maar ook hele mooie schilderijen.
  Ben gewoon bang om de spullen te verpesten en ben niet zo’n doorzetter ook, dus ik ben erg voorzichtig. Te voorzichtig denk.
  Denk dat ik mn oude kunstwerken van school. Mozaieken eens ga proberen na te maken, dan heb ik een onderwerp en is mischien wel leuk om te doen weer. Dan heb ik een beginnetje en minder bang, I hope.
  Ik zal je op de hoogte houden.

  Groetjes,
  Carla