Aubergines

Forum Vragen en antwoorden Koken Aubergines

Dit onderwerp bevat 1 reactie, heeft 2 stemmen, en is het laatst gewijzigd door TheDon TheDon 8 jaren, 5 maanden geleden.
Dit onderwerp is 674 keer gelezen

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
  • Auteur
    Berichten
  • #13504
    Avatar
    annoukkk
    • Offline
      • Berichen:2
      • Beginner

    Hoe moet ik aubergines bakken, darmee ze dezelfde smaak hebben als in turkse restaurants. Ik kom gewoon niet erop hoe ik deze bepaalde smaak zou kunnen halen. Is het iets speciaals of gewoon glutaminezuur? 😛 Help!

    #48461
    TheDon
    TheDon
    • Offline
      • Berichen:831
      • ★★★★
      • Bedreven

    Prik gaatjes in de aubergines (met een vork). Doe ze in de oven (220 graden) en laat ze daarin een half uur tot ca. 45minuten garen totdat ze zacht en verschrompeld zijn.

    Bak intussen het gehakt rul met de kruiden en meng de yoghurt met geperste knoflook.

    Haal de aubergines uit de oven. Schil de aubergines en laat ze afkoelen. Pureer het binnenste van de aubergines.

    Vul een bord eerst met een bedje van de auberginepuree. Daarna met een laag yoghurt en daar bovenop een laag gehakt.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.