Dat klopt..gelukkig zijn we allemaal uniek. Maar ik denk wel dat velen na het zien van dit filmpje het met mij eens zullen zijn. Eten in een frisse omgeving voegt veel toe aan de smaak van wat er op je bord ligt!!! 😀
Wat betreft het draadjesvlees is dit ook erg lekker.
1. Bak de lapjes lekker bruin.
2. Haal de lapjes uit de pan.
3. Bak nu wat uitjes in dezelfde boter.
4. Als de uien bruin zijn een klein klontje tomatenpuree ontzuren.
5. Blus dit af met een beetje bouillon en wat rode wijn & jagermeister.
6. Voeg wat rozemarijn, tijm, laurierblad toe en laat de lapjes lekker sudderen.
7. Gooi halverwege het sudderen wat plakjes ontbijtkoek bij de lapjes (lost van zelf op).
8. Bind de jus eventueel nog iets af met maizena.
Het mooiste is als alle recepten een apart lijntje krijgen.
Dat is wat makkelijker zoeken.
Dus lijntje biefstuk bakken
Lijntje luxe hapjes.
Lijntje draadjesvlees enz.
Auteur
Berichten
8 berichten aan het bekijken - 31 tot 38 (van in totaal 38)