een biefstuk bakken

Forum Vragen en antwoorden Koken een biefstuk bakken

8 berichten aan het bekijken - 31 tot 38 (van in totaal 38)
  • Auteur
    Berichten
  • #37991
    joppo
      • Offline
        • Berichen:174
        • ★★★
        • Competent

      Wat bedoel je precies met luxe hapjes? 😯

      #37992
      dierenvriend36
        • Offline
          • Berichen:3729
          • ★★★★★
          • Expert

        ik bedoel eigenlijk van die kleine hapjes die ze op een amuse leggen heb namelijk zo,n setje

        en dan bv met iets van vis,vlees of iets dergelijks

        #37993
        Annette
          • Offline
            • Berichen:8991
            • ★★★★★
            • Expert

          en die allemaal naar niets smaken…… 😕 maar wel moddervet zijn 🙁

          #37994
          poldermeisje
            • Offline
              • Berichen:14895
              • ★★★★★
              • Expert

            Daar ben ik het niet mee eens…die kleine hapjes smaken vaak erg lekker!!!!! 😀

            #37995
            Annette
              • Offline
                • Berichen:8991
                • ★★★★★
                • Expert

              Tja, smaken verschillen, dat is maar goed ook, want anders zagen we er allemaal hetzelfde uit en stond er overal hetzelfde op het menu.

              Gelukkig zijn we uniek!

              #37996
              poldermeisje
                • Offline
                  • Berichen:14895
                  • ★★★★★
                  • Expert

                http://humortv.vara.nl/wa.343238.eetlust-bederven.html

                Dat klopt..gelukkig zijn we allemaal uniek. Maar ik denk wel dat velen na het zien van dit filmpje het met mij eens zullen zijn. Eten in een frisse omgeving voegt veel toe aan de smaak van wat er op je bord ligt!!! 😀

                #37997
                Snowwhite
                  • Offline
                    • Berichen:419
                    • ★★★
                    • Competent

                  Wat betreft het draadjesvlees is dit ook erg lekker.
                  1. Bak de lapjes lekker bruin.
                  2. Haal de lapjes uit de pan.
                  3. Bak nu wat uitjes in dezelfde boter.
                  4. Als de uien bruin zijn een klein klontje tomatenpuree ontzuren.
                  5. Blus dit af met een beetje bouillon en wat rode wijn & jagermeister.
                  6. Voeg wat rozemarijn, tijm, laurierblad toe en laat de lapjes lekker sudderen.
                  7. Gooi halverwege het sudderen wat plakjes ontbijtkoek bij de lapjes (lost van zelf op).
                  8. Bind de jus eventueel nog iets af met maizena.

                  #37998
                  Harka
                    • Offline
                      • Berichen:446
                      • ★★★
                      • Competent

                    Het mooiste is als alle recepten een apart lijntje krijgen.
                    Dat is wat makkelijker zoeken.
                    Dus lijntje biefstuk bakken
                    Lijntje luxe hapjes.
                    Lijntje draadjesvlees enz.

                    :mrgreen:

                  8 berichten aan het bekijken - 31 tot 38 (van in totaal 38)
                  • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.