In relatie maar verliefd op oud collega supermarkt

Forum Vragen en antwoorden Liefde, relaties, familie en vrienden In relatie maar verliefd op oud collega supermarkt

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Auteur
  Berichten
 • #86663
  Batchman
  • Offline
   • Berichen:1
   • Beginner

  Hoi allemaal!

  Omdat het voor mij gevoelig ligt om dit met vrienden te overleggen stel ik deze vraag hier.

  Al enige tijd heb ik een relatie. We kunnen elkaar goed vinden en de relatie zelf is een volwassen relatie naar mijn mening. We hebben het destijds rustig aan gedaan met in de eerste instantie het idee dat we elkaar gewoon beter wilde leren kennen.
  Zelf dacht ik dat ik nooit verliefd kon worden. Voor mijn idee ben ik nooit verliefd geweest maar wel goede gevoelens ergens bij gehad om het zo maar te noemen (zo is ook mijn vriendin van op de hoogte).
  Als werk heb ik sinds ongeveer 2 jaar een andere baan. Daarvoor werkte ik als bijbaan in de supermarkt. Vrijwel voor ik ergens anders ging werken heb ik jonge dame leren kennen die er net kwam werken. Sinds dien wanneer ik haar iedere keer tegen kwam maakte we een praatje. Ik dacht zelf nooit verliefd op haar te kunnen worden vanwege het leeftijdsverschil (ik ben 28 en zij is 20). Vond haar gewoon aardig en zocht er nooit meer dan dat achter.
  Echter, afgelopen vrijdag toen ik der tegenkwam en even met der stond te praten gebeurde er iets. Eenmaal thuis heb ik daar veel over na liggen denken en daarnaast behoorlijk heftig gedroomd wat ik nog nooit heb meegemaakt. Waarop ik mijzelf zaterdag besefte dat ik gewoon verliefd op haar ben. En zij waarschijnlijk wil dat ik der vraag om eens af te spreken (soort hint welke er viel toen ik der tegenkwam).
  Vanzelfsprekend wil ik hier open en transparant over zijn tegenover mijn vriendin. En ga er van uit dat dit in elk geval het einde is van mijn huidige relatie. Zowiezo voor ik verder ga.

  Ik heb veel nagedacht over de gevolgen. Wat er opweegt tegen mijn huidige relatie. Maar ook het leeftijdsverschil en waarschijnlijk het verschil in de levensfase waar zij in zit. Maar een belangrijk punt vind ik dat zij niet bepaald van het uitgaan is en ik ook niet. Verder stoor ik mijzelf er behoorlijk aan dat ik mijn hoofd er niet bij kan houden en er zo erg mee zit. Dit heb ik dus nog nooit eerder meegemaakt.

  Ik wil jullie vragen hoe ik dit het beste kan aanpakken. Zelf ben ik behoorlijk verlegen. Maar belangrijker vind ik, hoe ik nu met der omga wil ik niet kwijt. Wil der zeker niet afschrikken. En ben zelf behoorlijk bang wat betreft het leeftijdsverschil. Zij is onervaren wat betreft de liefde. En vooral belangrijk een stuk jonger. Maar op een bepaald vlak wel verder in der leven dan dat ik ben. En daarmee meer volwassen dan andere dames van haar leeftijd. Dus op een bepaalde manier maak ik mij er geen zorgen om. Maar dit heb ik nog nooit zo ervaren. Dus alsjeblieft, hoe kom ik een beetje bij zinnen.

  Met vriendelijke groet,

  Batchman

  #87558
  jeroen
  • Offline
   • Berichen:2007
   • ★★★★★
   • Expert

  je post is al even geleden, dus ik weet niet hoe de gevoelens nu zijn? Maar eigenlijk wou ik je dat adviseren, om je gevoelens even rust te geven en er nog niet direct wat mee te doen.


  ”Ik heb een domme vraag…” Vragen zijn nooit dom, stel ze gerust!

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.